Søgne Ungdomslag
Om laget
Lagshuset
Barnediskotek
Dans
Teater
Saumarlaget
Kino
Diskotek
Mandagsklubb
Andre aktiviteter

FORSIDEN


KONTAKTSKJEMA


 
 

DISKOTEK

Barnediskotek er i full gang. Halloween disko torsdag 26.10.2017 med 130 barn.


Barnediskotek:
TORSDAG i oddetallsuker kl 18.00 -20.30. Annenhver torsdagskveld er det diskotek for barn i alderen 3. til 7. klasse. Dans, leker, underholdning og kiosk. Oppslutningen om disse er stor med ca. 90 - 140 barn hver gang.

Ungdomsdiskotek      (IKKE STARTET PR DD):
Hver fredagskveld arrangerer ungdommen selv rusfrie ungdomsdiskotek med et besøkstall som varierer fra 50 og opp til over 300. Dette er for ungdom fra 8. klasse og oppover.

Diskotekene tilbyr noe av det beste innen lyd og lys, stort dansegulv, i kjelleren er det biljardbord, Playstation og kiosk. Diskotekene kjøres av ungdommen selv som D.J., vakter og kioskpersonell. I det siste er det flere voksne personer som har stillet opp for å hjelpe til med vakthold osv. Dette har vist seg å være hensiktsmessig. All innsats er dugnadsbasert.

Det startet med bygdefester på 70-tallet og gikk over til å bli rusfrie ungdomsdiskotek fra begynnelsen av 80-tallet. I dag er det diskotek for både barn og ungdom, alt selvfølgelig rusfritt.
Ref: JTT (27.10.17)

Trenger flere voksne !
Har du ledig en fredag eller to i løpet av året og kunne tenke deg å hjelpe ungdom i Søgne med å drive et rusfritt arrangement. Les videre:

 

Søgne Ungdomslag og Heimklang, med mange aktiviteter for barn, ungdom og voksne.
Hos oss er du hjertelig velkommen!
Opplysninger og informasjon om lagets aktiviteter gis på telefon 48 27 11 84.


Publiseringsverktøy: WebTiger - Levert av WebBusiness AS © 2018