NYHETSARKIV, 28/12-2012:

Ultima valgte WB Festivalverktøy


Ultima - Oslo Contemporary Music Festival er Nordens største samtidsmusikkfestival. De har nå inngått avtale om bruk av WB Festivalverktøy til all planlegging og gjennomføring av sin festivalvirksomhet. Vi gratulerer!

Ultima - samtidsmusikk festivalUltima er den største samtidsmusikkfestivalen i Norden, og har siden 1991 vært en sentral arena for samtidsmusikk og tilstøtende kunstformer. Festivalen fikk knutepunktstatus i 2006, og er støttet av Kulturdepartementet og Oslo kommune. Ultima er en stiftelse der 18 sentrale institusjoner og organisasjoner i det profesjonelle kulturlivet er medlemmer.

Festivalen finner sted i september og foregår over hele Oslo. Gjennom 20 år med Ultima har det vært stor spennvidde i bruk av konsertarenaer. De har arrangementer på store etablerte scener som Den Norske Opera & Ballett, Oslo Konserthus og Universitetets aula, men også i små klubber, butikklokaler, industrilokaler, museer, skoler og utendørs.

Vi gratulerer Ultima med sitt valg av WB Festivalverktøy for planlegging, organisering og gjennomføring av sin festivalvirksomhet!