Webløsninger

WebBusiness AS har siden 1999 utviklet hundrevis av webløsninger for bedrifter, lag og foreninger. Alt fra større industribedrifter og banker til bilhandlere og lokale bedrifter har stått på kundelisten vår, med utførte oppdrag som f.eks. nettbutikker med betalingsløsninger, publiseringsløsninger (CMS), integrasjoner / databaser, ulike webmoduler og lukkede webområder (ekstranett o.l.).

Mobilvennlige hjemmesider

Vi utvikler på bestilling hjemmesider til bedrifter, lag og foreninger. Dette har vi lang erfaring med. Vårt eget nettsted på www.webbusiness.no er et eksempel på såkalt responsive design, altså der layout og innhold tilpasser seg den skjermenheten man benytter. Dette gjør at innholdet blir like lesbart enten man bruker en smarttelefon, nettbrett eller en større dataskjerm.

SEO / søkemotoroptimalisering

Opp gjennom årene har vi utført mange oppdrag for å søkemotoroptimalisere bedrifters nettsted, for dermed å gjøre dem mer synlige i søkemotorene, først og fremst Google. Dette og andre tilsvarende tiltak er ofte en god investering, og en relativt lett og effektiv måte for å øke trafikken på nettstedet og dermed også antall kunder.