NYHETSARKIV, 19/11-2009:

Nettbutikk for leie av markedsplass til Tall Ships Races 2010


Vi har levert en nettbutikk for leie av markedsplass til det store arrangementet Tall Ships Races 2010 i Kristiansand. Webløsningen inneholder også modul for ordreoversikt med ordrerapporter.

Ulike interesserte har nå mulighet til å bestille markedsplass via en nettbutikk under det fire dager lange arrangementet. Markedsplassen kan brukes til ren markedsføring av bedriften etc. Selve utleien av markedsplass via nettbutikk er det eventbyrået Team Works AS som har ansvaret for. Ved å kjøre søknader om markedsplass via en nettbutikk med ordreoversikter, blir organiseringen lettere og markant mer oversiktelig.

Under Tall Ships Races i juli 2010 regnes det med at Kristiansand vil få besøk av 100 av verdens vakreste seilskuter, 3 000 ungdommer fra hele verden og hele 300 000 besøkende i løpet av arrangementets fire dager. Hele havneområdet i Vestre Havn skal åpnes og all kaiplass skal  reserveres for seilskutene. Byen vil syde av liv med kulturaktiviteter, markedsplasser, utstillinger og serveringsarealer i et bilfritt festivalområde.

Besøk gjerne Tall Ships Races' nettbutikk for leie av markedsplass.

Nettbutikk for bedrifter og varesalg på Internett?

Les gjerne mer om vår gjennomprøvde og fleksible nettbutikk her:
Nettbutikk for salg av varer på Internett