NYHETSARKIV, 10/03-2012:

Søkemotoroptimalisering - bli funnet i søkemotorene


Vi tilbyr å finjustere din bedrifts websider på en måte som gjør at søkemotorene rangerer sidene bedre. Å bli funnet i søkemotorene er viktigere enn noensinne for å nå ut til gamle og nye kunder, med påfølgende salg.

Det er en uønsket situasjon hvis dine websider sjeldent blir funnet av potensielle kunder. Søkemotoroptimalisering handler om å bli mer synlig og bedre rangert i de viktigste søkemotorene, og først og fremst Google. Dette har nesten blitt en egen "vitenskap" som flere og flere bedrifter ser som en verdifull investering.

Vi har utarbeidet en 10-punkts liste som vi metodisk følger for å øke spesielt Googles og Kvasirs interesse for ditt nettsted. Dersom 7-8 av disse punktene oppfylles, vil du se en tydelig bedring ved søk etter ditt nettsted. Vi kan dokumentere svært gode resultater.

Søkemotoroptimalisering - et kontinuerlig arbeid

En jobb med søkemotoroptimalisering er ikke noe man gjør en gang for alle. For å holde posisjonen og helst klatre ytterligere, må man jevnlig foreta grep som gjør at nettstedet fortjener en høy plassering på søkeresultatlistene. Det er aldri en garanti for at ditt nettsted vil klatre til topps på generelle, internasjonale søkeord. Det vi derimot kan love, er en bedring i indekseringen, slik at ditt nettsted vil få økt synlighet og høyere trafikk.

Vi tilbyr søkemotoroptimalisering enten som engangs pakkeløsninger, eller på fast konsulentbasis. I alle tilfeller jobber vi ut fra følgende hovedmodell:

  1. Vårt 10-punkts program for optimalisering gjennomføres systematisk.
  2. Jevnlig overvåkning og rapportering av rangering/søkeresultat.
  3. Oppfølging, justeringer, tilføyelser og repetisjon basert på rapporter og nye behov.

Fast avtale om søkemotoroptimalisering

Vi anbefaler at det inngås en avtale om et fast antall timer pr. måned som settes av til arbeid med nettopp ditt nettsted. At man har oppnådd en god plassering på våren, garanterer på ingen måte at man har samme plassering på høsten. Søkemotoroptimalisering er et kontinuerlig arbeid, der konkurrentene dine ønsker å oppnå det samme som deg.

Vårt prisnivå er også på denne typen tjenester meget konkurransedyktig. Vi har gode referanser på resultatet av vårt arbeid. Ta gjerne kontakt for uforpliktende spørsmål om hvordan vi kan hjelpe med optimalisering av ditt nettsted.