NYHETSARKIV, 18/11-2011:

Sjøhuset Restaurant i Kristiansand med nye websider


Vi har modernisert og videreutviklet websidene til Sjøhuset, med fokus på at kundene skal finne den informasjonen de er ute etter, samt få et innblikk i restaurantens delikate matretter, hyggelige miljø og seriøsitet.

Sjøhuset Restaurant i Kristiansand har fått nytt ansikt utad på internett! Restauranten har benyttet webløsninger fra WebBusiness i mange år, men fremstår nå med nytt webdesign der aktiv bruk av fine bilder av matretter og miljøet. Vi håper og tror de nye websidene vil friste ekstra mange til å besøke en av Kristiansands beste restauranter.

Sjøhuset Restaurant med nytt webdesign

Vi har benyttet publiseringsløsingen WB InfoWeb 5 Start til nettstedet. I tillegg benytter restauranten et av våre kontaktskjema, og et online system for bordbestilling er integrert på sidene. Legg også merke til hvordan hver enkelt side/artikkel på hele nettstedet har fått individuelle delingsfunksjoner mot de viktigste sosiale mediene som Facebook og Twitter.

Det første man ser når man besøker websidene, er en elegant bildeskifter på nettstedets forside. For en restaurant er uttrykket "et bilde sier mer enn tusen ord" ekstra passende, både når det gjelder lokalene og maten som serveres. Med riktig bruk av gode bilder kan man nesten fornemme både smak og stemning! Bildeskifteren viser fortløpende et utvalg bilder som gir kundene et godt og innbydende innblikk i restaurantens mat og miljø.

Vi gratulerer vår kunde med nye websider, og sier god appetit!
Du finner websidene til Sjøhuset Restaurant på www.sjohuset.no.