NYHETSARKIV, 08/07-2011:

Nytt temanettsted om robotgressklippere


Miljøsaga treteknikk gir nå økt fokus på markedsføring av robotgressklippere av typen Ambrogio. I den forbindelse har vi laget en temaside med informasjon og linker til bestilling og detaljert info.

Vi gratulerer Mijløsaga med infosiden som befinner seg på webadressen www.robotgressklipper.info. Her vil potensielle kunder finne den informasjonen de finner om et produkt av vår tid. Mange har drømt om at gressplenen klipper seg selv, en drøm som nå kan gå i oppfyllelse - selv for dem med riktig store plener.

Det nye nettstedet er optimalisert mot Google samtidig som det er en nyttig kilde til informasjon for de som ønsker å lære mer om robotgressklippere

Robotgressklipper - pris og sikkerhet

Robotgressklippere er et såpass nytt fenomen i Norge at det ofte kan oppleves som litt vanskelig å finne nyttig informasjon og konkrete priser på nettet. På det nye temanettstedet kommer dette tydelig frem, sammen med øvrig informasjon (inkludert eksterne linker) som bl.a. går til Miljøsagas nettbutikk med pris og omtale av hver enkelt Ambrogio-modell. Temaer som sikkerhet og vedlikehold dekkes også.

Vi ønsker Miljøsaga lykke til med et spennende produktområde og temasiden på www.robotgressklipper.info.