NYHETSARKIV, 25/11-2011:

Værtshuset Pieder Ro med nytt webdesign


Den anerkjente restauranten på fiskebrygga i Kristiansand kan nå vise seg frem med moderne og friske websider. Her finner du flotte bilder av lokalene og maten, menyen m/ priser, bordbestilling, åpningstider, historie og diverse annen informasjon.

Internett er i konstant utvikling, både når det gjelder funksjonalitet, bruksområder og hva som regnes som et tiltalende og moderne utseende.

Etter mange år som vår kunde var tiden kommet for en fornyelse for Værtshuset Pieder Ro. WebBusiness ble satt på saken, og restaurantens websider fremstår nå i moderne, ny og tiltalende drakt. Innehavernes investering i gode fotografbilder ga ekstra valuta for pengene ved at vi kunne tilpasse og bruke disse i ulike sammenhenger på nettstedet.

Værtshuset Pieder Ro ligger bra til på fiskebrygga i Kristiansand sentrum, uansett om det er sommer eller vinter. Restauranten er har en smakfull maritim innredning. Her kan du velge mellom full à la carte-servering, småretter, restaurantens velkjente fiskesuppe, gode desserter eller bare en forfriskning. På sommeren åpner de sin store uterestaurant, der det serveres nydelige småretter og masse godt drikke på uteterrassen.

Vi gratulerer med de nye websidene som befinner seg på www.pieder-ro.no.