NYHETSARKIV, 11/09-2007:

NæringsAkademiet Sør med ny Internett-løsning


NA Sør er på nett med ny Internett-løsning fra WebBusiness AS. Det nye nettstedet inkluderer lukket område for studenter og lærere.

NA Sør tilbyr både studier, etter- og videreutdanningskurs, AMO-kurs og bedriftskurs. En viktig kommunikasjonskanal er Internett. De disponerer 1200 m2 fordelt på 8 klasserom, samt grupperom, allrom, testrom, auditorium og kantine, noe som gjør dem til et av de ledende kurssentrene på Sørlandet.

Ved å benytte WB InfoWeb Pluss med lukket område (intranett/ekstranett), har NA Sør funnet en Internett-løsning de selv er meget fornøyd med. I tillegg til rask utlegging av nyheter og informasjon på det åpne området, gir den lukkede delen av løsningen at klasser og enkeltstudenter kan finne informasjon, pensumlister, filer m.m. ved å oppgi sitt brukernavn og passord.

Nettstedet består også av en nyhetsbrevløsning (WB Mailingslist), samt filopplastingsmodulen WebDISK.

NæringsAkademiet har totalt sett over 4000 studenter årlig, fordelt på 10 skolesteder rundt om i landet: Bergen, Drammen, Fredrikstad, Harstad, Haugesund, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim.

Besøk gjerne NæringsAkademiet Sør på www.nasor.no.