NYHETSARKIV, 26/02-2007:

Plateselskapet Lynor valgte nettbutikk fra WebBusiness AS


Det tradisjonsrike plateselskapet Lynor AS er på nett med en ny nettbutikk-løsning. Etter vurdering av ulike alternativ, falt valget på en solid butikkløsning fra WebBusiness.

I tillegg til webshopen Nettbutikken Pluss, inneholder det nye nettstedet også vår løsning for nyhetsbrev med online inn- og utmeldingsside, samt en spesialtilpasset funksjon for rullerende kampanjevarer på forsiden. Lynor har utnyttet nettbutikkens funksjon for krysspublisering. Dette gjør at de enkelt kan vise en og samme vare i flere relaterte varekategorier. I denne web-butikken selges det plateutgivelser som strekker seg fra tidlig 90-tallet og frem til idag.

Lynor er Norges største leverandør av norsk kristen-musikk. Barnemusikk og voksenmusikk har i alle år vært selskapets hovedsatsinger. Lynor er Norges eldste plateselskap, med røtter tilbake til 1971.

Årlig utgis ca. 20 nye CD-er. Målet er at artistene skal fremstå med et musikalsk og stilmessig uttrykk som er ekte for dem.

På Lynors utgivelser finner du artister som Tore Thomassen, Mons Leidvin Takle, Anne Karin Kaasa, Gunstein Draugedalen, Bjarte Leithaug, Solveig Henderson Leithaug, Tore Ljøkjel, Bodil Arnesen, Bodø Domkor,  Odd Dubland, Per Kjetil Farstad, Flekkerøyguttene, Frisk Luft, Gospelsymfonikerne, Hemsedal Barnegospel, Karmelittnonnene,  Marit og Irene, Mari Maurstad, Sverre Moe, Nordstrand Kirkekor, Anne Hilde og Arve Reigstad, Stavanger Gospel Choir, Marianne Juvik Sæbø, og mange flere.

Vi takker for et godt samarbeid, gratulerer med ny butikk på Internett og ønsker lykke til med løsningen på www.lynor.no.