NYHETSARKIV, 05/02-2007:

Eventfirmaet Team Works AS oppgraderer nettstedet


Den eksisterende InfoWeb-løsningen til Team Works har gjennomgått et komplett redesign og fremstår nå i en ny og frisk drakt. I tillegg har nettstedet blitt utvidet med løsning for nyhetsbrev.

Publiseringsløsningen InfoWeb har flere variasjonsmuligher for layout og navigasjon. I den varianten som her er valgt, legges det fokus på selskapets hovedtjenester. Når en av disse velges, beveger brukeren seg videre til et område av nettstedet med stoff relatert til det hovedtema som ble valgt. På toppen av siden har man hurtiglinker til generell informasjon og tilbake til forsidens hovedvalg.

Med vår løsning for utsendelse av nyhetsbrev med online inn- og utmeldingsfunksjon (WB Mailinglist) kan firmaet effektivt nå kunder og kontakter med f.eks. infoskriv, kampanjetilbud og nyheter om sin virksomhet.

Eventfirmaet tilbyr en rekke aktiviteter som f.eks. teambuilding, motorsport, gourmetkurs, tau- og fjellaktiviteter, vann- og skjærgårdsaktiviteter og reiser til den franske riviera, Svalbard og Toscana med RGF-garanti. Selskapet har solide referanser blant en rekke næringslivsbedrifter.

Vi ser frem til et fortsatt hyggelig samarbeid og ønsker Team Works AS lykke til med ny "innpakning" på http://www.teamworks.no/!