NYHETSARKIV, 04/01-2007:

Fullriggeren Sørlandet med nytt utseende på nettet


Nettstedet har gjennomgått komplett redesign og fremstår nå i en ny og frisk drakt. I tillegg har løsningen blitt utvidet med tilleggsmoduler.

Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet ("Skoleskipet") har vært kunde av WebBusiness AS siden 2002, da det ble inngått en sponsoravtale mellom virksomhetene. 

Nettstedet er bygd opp rundt InfoWeb-løsninger på både norsk og engelsk, samt nettbutikker på begge språk for salg av suvenirer og seiltokt / seilturer. Nettbutikken vil på nyåret tilby kredittkortbetaling i både norsk og engelsk butikkversjon. Videre består løsningen nå av bildegalleri, WebDISK og kontaktskjema.

WebBusiness har også utviklet ny versjon av stiftelsens logo. Denne vises nå på alle sider i Internett-løsningen. Det er også inngått avtale om søkemotoroptimalisering av hovednettstedet, slik at dette vil forbedre nettstedets rangering i søkemotorene ytterligere.

Vi gratulerer "Skoleskibet" med ny profil på Internett og ønsker lykke til med seilsesongen 2007. Det "nye" nettstedet ligger her:
www.skoleskibet.no