NYHETSARKIV, 13/03-2009:

Ny Internett-løsning på norsk eller engelsk til din bedrift?


WebBusiness AS har utviklet norsk- og engelskspråklige hjemmesider til bedrifter, lag og foreninger siden 1999. Med over 10 års bred erfaring i bransjen, tilbyr vi i dag sterke og gjennomprøvde Internett-løsninger for bedrifter over hele Norge.

WebBusiness AS hører til i Kristiansand, men leverer Internett-løsninger for bedrifter, lag og foreninger i hele Norge. Vi er levende opptatt av at din bedrift ytterligere skal utnytte de mange mulighetene som Internett gir med effektiv informasjonsformidling, netthandel og en hvilken som helst internett-løsning som gir merverdi for virksomheten.

Internettløsninger og webprogrammering

Trenger din bedrift hjemmesider på norsk, engelsk eller andre språk, eller kanskje en kombinasjon? Dersom en av våre standard Internett-løsninger ikke dekker alle dine behov, er vi meget imøtekommende når det gjelder spesialtilpasninger og webprogrammering / webutvikling for å oppfylle den enkelte kundes behov.

 

Brukervennlige Internett-løsninger

Vi vil påstå at våre Internett-løsninger er meget brukervennlige med et gjennomtenkt og lettforståelig brukergrensesnitt. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller finn mer informasjon om våre Internettløsninger på dette nettstedet. Vi tilbyr solide produkter til bedrifter som trenger en pålitelig nettbutikk, system for timebestilling / booking, organisering av arrangementer (prosjektverktøy for festivaler, konsertvirksomhet etc.), samt nyhetsbrev, søkemotoroptimalisering (SEO), webdesign, profesjonelle publiseringsløsninger og tradisjonelle hjemmesider.

 

Optimalisering av Internett-løsninger

De siste årene har søkemotoroptimalisering blitt et svært viktig fagområde. Vi tilbyr konsulenttjenester som avsluttende eller mer langvarige/faste timebaserte oppdrag for å bidra til at din nye eller gamle Internett-løsning optimaliseres for god plassering i søkemotorene, med hovedvekt på Google.com. Med en søkemotoroptimalisert Internettløsning øker sjansen betraktelig for at potensielle kunder finner frem til din virksomhet på nettet.

Les gjerne mer om våre solide Internett-løsninger.