NYHETSARKIV, 14/06-2002:

WebBusiness AS sponser Fullriggeren Sørlandet


Vi er stolte over å ha sponset Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet med nytt dynamisk nettsted. Deres nye publiseringsverktøy gjør at de på en meget enkel måte kan oppdatere og vedlikeholde det innholdsrike nettstedet.

Det helt nye nettstedet inneholder følgende funksjoner:
Informasjons- og nyhetssider (InfoWeb pluss), nettbutikk, kontaktskjema, bildegalleri, gjestebok, reklameplass for sponsorer og arkivsystem.

Frode og Sørlandet
Frode Borø ved WebBusiness AS ledet forhandlingene som førte til sponsoravtalen og stod også sentralt i utformingen av designet.
Sponsoravtalen har en verdi på kr 60.000 første året, og kr 27.000 pr. år for de neste årene. WebBusiness AS står fritt til å benytte nettstedet i markedsføring av våre produkter.

Fullriggeren "Sørlandet" er en enestående kulturarv fra seilskutetiden. Tidligere var hun et skoleskip for sjømannsopplæring, nå er hun underlagt en offentlig stiftelse.
"Sørlandet" er den eldste norske fullrigger og byggenummer 1 ved Høivolds mek. Verksted i Kristiansand.


Vi ønsker Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet lykke til videre, og ser frem til et videre positivt samarbeid. På www.fullriggeren-sorlandet.no kan du se det nye nettstedet.