NYHETSARKIV, 15/09-2014:

Norges musikkhøgskole benytter nå WB Kulturhusverktøy!


Vi gratulerer Norges musikkhøgskole i Oslo med full avtale om WB Kulturhusverktøy for planlegging og organisering av eksamenskonserter og annen arrangementsvirksomhet!

NMH er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole i Oslo sentrum med over 600 studieplasser. Musikkhøgskolen har musikkutdanning basert på kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning.

Lærerne er ledende utøvere, musikkpedagoger, kirkemusikere, dirigenter, musikkterapeuter og komponister. I løpet av året arrangerer de en rekke konserter med studenter og andre musikere.

Musikkhøgskolen har flotte konsertsaler, lydstudioer, Norges største musikkfaglige bibliotek og Oslos største samling av historiske instrumenter. Lokalene er blant europas beste og mest moderne  for musikkutdanning. Med velutstyrte spesialrom for undervisning, musikkforskning, kreativitet og musikkutfoldelse gis studenter og ansatte optimale ressurser.

NMH har stor konsertvirksomhet. Her kan du oppleve studenter, ansatte og gjestelærere i konserter, mesterklasser eller fagkonferanser. Musikkhøgskolen er Oslos største konsertarrangør med over 300 konserter i året.

Vi ønsker NMH velkommen som bruker av WB Kulturhusverktøy, og ser frem til et flott samarbeid!