NYHETSARKIV, 26/06-2008:

NewCom AS med nettsted om Jetfloat og Cansleep


Med fokus på to spennende agenturer går NewCom AS en interessant fremtid i møte.

Newcom har forstått verdien av å vise frem det de har å tilby, og gjør dette med både bildemateriell, produktomtaler og video på Internett. Nettstedet som WebBusiness har levert består av følgende moduler:

  • WB InfoWeb publiseringsløsning
  • WB Bildegalleri
  • WB Mailinglist 4.0 (nyhetsbrev)
  • WB WebDISK (filopplasting/linking)
  • Mailhotell

Det nye nettstedet finner du på www.newc.no. Med produkter som "CanSleep" og "Jet Float" ligger alt til rette for interesse fra et internasjonalt publikum.

CanSleep er et unikt overnattingskonsept som passer til festivaler, events og andre arrangement med behov for et spesielt overnattingstilbud. Med nøyaktige kopier av en brus/ølboks i stort format gir produktet muligheten for en "hytteby" bestående av 2-etasjers "hybler" for festivalens gjester. En liten stue i 1. etasje og et soverom med stor takluke i 2. etasje.

JetFloat er et flytesystem som kan brukes til alle tenkelige flytende bruksområder på vann. Systemet er meget fleksibelt i både størrelse, anvendelsesområde, frakt og lagring.

Vi takker NewCom for tilliten og et hyggelig samarbeid omkring nettstedet, og ønsker dem lykke til med en aktiv markedsføring på Internett via www.newc.no.