NYHETSARKIV, 18/02-2011:

Nordland Musikkfestuke valgte vårt festivalverktøy


Nordland Musikkfestuke i Bodø har valgt WB Festivalverktøy Pluss som sitt nye verktøy for planlegging, organisering og gjennomføring av sin festivaluke.

Etter sammenligning med potensielle konkurrenters løsninger, valgte Nordland Musikkfestuke festivalverktøy fra WebBusiness AS til festivalens prosjektstyring.

Nordland Musikkfestuke ble etablert i Bodø i 1980 under navnet Olsokdagene, og startet som en olsokfeiring. Festivalen tok i 1987 navnet Nordland Musikkfestuke, og har siden da vært organisert som en stiftelse. Festivalen arrangeres uke 32 hvert år.

H.K.H. Haakon Magnus har valgt å være festivalens Høye Beskytter. Musikkfestuka mottar dessuten offentlig støtte fra Norsk Kulturråd, Nordland fylkeskommune og Bodø kommune.

Nordland Musikkfestuke har som ambisjon å være en spydspiss i nordisk musikkliv, med en tydelig klassisk profil. Festivalen ønsker å være en av Nordens viktigste arenaer for samtidsmusikk og den skal ta initiativ til og bestille nye komposisjoner. Videre ønsker Musikkfestuka å være en attraktiv og inspirerende møteplass for musikktalenter gjennom vår ungdomssatsing Scene Ung, samt og presentere kirkemusikk, jazz og musikkteater på et høyt kunstnerisk nivå.

Vi gratulerer med anskaffelsen av det nye prosjektverktøyet som vil spille en sentral rolle i planleggingen og gjennomføringen av festivalen som går av stabelen hvert år i august.

Du finner mer informasjon om Nordland Musikkfestuke på www.musikkfestuka.no.