NYHETSARKIV, 24/09-2016:

Velkommen til tre nye kunder på Kongsberg!


I løpet av sommeren 2016 signerte tre nye kunder fra Kongsberg kontrakt om WB Festivalverktøy og WB Kulturhusverktøy.

Vi ønsker Kongsberg musikkteater, Energimølla og Glogerakademiet / Glogerfestspillene velkommen som kunder! Med dette utvider WebBusiness sin kundeportefølje ytterligere i landsdelen til å omfatte hele 20 flotte kulturhus og festivaler på Østlandet!

Kongsberg musikkteater er splitter nytt, og hadde prøvedrift fra 1. januar til 30. juni 2016. Ordinær drift startet 1. juli 2016. Musikkteatret består av en stor konsertsal med kapasitet fra 532 sitteplasser i amfi med full scene til 1200 ståplasser (pluss 154 sitteplasser på balkong) når det benyttes flatt gulv med klubbscene. Salen har allerede fått anerkjennelse for god akustikk. I tillegg har Sølvsalen en kapasitet på 135-150 sitteplasser i amfi og 200 med flatt gulv.

EnergiMølla er Kongsbergs musikk- og kulturscene – hvor minnerike opplevelser finner sted.
EnergiMølla huser en rekke arrangementer innen et mangfold av kulturelle uttrykk og former, som feks: konserter (rock, jazz, pop, metall, hiphop, viser), teaterforestillinger, jazzfestival, krimfestival, popquiz, pubquiz, barnearrangement, jazzkafèer og Åpen scene.

Glogerakademiet ble etablert i april 2001 under ledelse av Reidar Hauge. Glogerakademiets satsningsområder er de årlige Glogerfestspillene, Kongsberg kantori og "For alle" - prosjektene, samt et variert klassisk konsertprogram gjennom året (vår-, sommer- og høstkonsertene).

Vi ser frem til et flott samarbeid med våre nye Kongsberg-kunder!

Kongesberg musikkteater
Konsert i Kongsberg musikkteater. Kilde/foto: kongsbergmusikkteater.no.

.