NYHETSARKIV, 01/08-2011:

Trondheim kammermusikkfestival valgte WB Festivalverktøy


Med WB Festivalverktøy kan Trondheim kammermusikkfestival planlegge og organisere sin festivalvirksomhet på en oversiktelige og strukturert måte.

Siden Trondheim kammermusikkfestival startet i 1996 har den utviklet seg som et lite eventyr. Fra å begynne helt i det små med venner og musikere fra Trondheims musikkmiljø, har den utviklet seg til å bli en av de mest innovative kammermusikkfestivalene i verden. I 2000 startet festivalen dessuten Trondheim International Chamber Music Competition (TICM), Norges eneste internasjonale kammermusikkonkurranse.

WB Festivalverktøy er et levende eksempel på tanken om å "utnytte mulighetene på internett", her i form av et webbasert program som gjør at festivalens ledere, linjeledere og frivillige har oversikt over hvem som gjør hva og når i en bransje der de gule lappene, muntlige beskjeder, excelark og utdaterte lister fort blir for mange til å holdes styr på når temperaturen blir høy. Med WB Festivalverktøy har man en solid base som syr bitene sammen til en helhet - og får "full kontroll på festivalen".

Vi gratulerer "Kamfest" med nytt festivalverktøy, og ser frem til et godt samarbeid både frem mot Kamfest 2011 i september, og i mange år fremover!