NYHETSARKIV, 31/10-2012:

Hilmarfestivalen og Nordlek i Steinkjer med WB Festivalverktøy


Innherred Turistkontor har inngått avtale om bruk av WB Festivalverktøy Pluss til festivaler på Innherred; Nordlek 2012 og Hilmarfestivalen i Steinkjer.

I Steinkjer i Nord-Trøndelag arrangeres festivalene Nordlek (juli) og Hilmarfestivalen (november). Begge benytter nå planleggings- og avviklingsverktøyet WB Festivalverktøy Pluss. Avtalen er gjort via Innherred Turistkontor.

NORDLEK 2012 er danseopplevingar, musikkopplevingar og matopplevingar – på kurs, konsertar, dansekveldar, utflukter, utstillingar og spennande prosjektarbeid. På Steinkjer, midt i Noreg.

HILMARFESTIVALEN, eller Hilmar Alexandersen Folkemusikkfestival, er den største folkemusikk og folkedansfestivalen i Midt-Norge og blir arrangert i Steinkjer andre helga i november kvart år. Festivalen blir arrangert til minne om meisterspellmannen Hilmar Alexandersen av Stiftinga Hilmar Alexandersen, og hadde i 2010 over over 60 arrangement (produksjoner).

WB Festivalverktøy gir full oversikt over alle ledd i festivalen, fra orgainiseringen av frivillige til f.eks. overnatting, reiser, produksjonsplaner, timeplaner, arbeidslister og kontrakter.

Som brukere av WB Festivalverktøy er festivalene på Innherred i godt selskap med en rekke av landets fremtredende festivalarrangører. Du finner mer info om løsningen på www.webbusiness.no/festivalverktoy