NYHETSARKIV, 23/01-2013:

WebBusiness leverer ny nettbutikk til Basseng AS


Bassengavdeling til Grønt Fokus AS har fra januar 2013 blitt skilt ut som et eget firma (Basseng AS) med sin egen nettbutikk.

Basseng - alt innen svømmebasseng og utstyr til bassengWebBusiness AS har inngått avtale med det nye firmaet om drift og vedlikehold av nettbutikkløsning, samt en fast konsulentavtale innen bl.a. kontinuerlig søkemotoroptimalisering. Nettbutikken er spesialintegrert med vare-, kunde-, ordre- og økonomisystemet Visma.

Du finner nettbutikken til Basseng AS på www.basseng.no. Det nye firmaet vil videreføre produktene og tjenestene som Grønt Fokus har vært en anerkjent leverandør av i en årrekke. Flere av de erfarne medarbeiderne fra bassengavdelingen til Grønt Fokus har nå dessuten byttet arbeidsgiver, og jobber fra januar 2013 for det nye firmaet. Dette sikrer en problemfri overgang og gir kundene trygghet om fortsatt profesjonell oppfølging og service.

Vi gratulerer Basseng AS med ny nettbutikk, og ser frem til en spennende vår- og sommersesong der enda flere familier over hele landet vil få oppfylt sin bassengdrøm!