NYHETSARKIV, 09/01-2009:

Antikviteter presentert på Internett


Nettstedet til Oslo-firmaet Antikviteter.no er utviklet av WebBusiness AS, og er bygd rundt publiseringsverktøyet Nettkatalogen pluss.

Internett-løsningen finner du på www.antikviteter.no. Utviklingen av både logo, generelt design og tilpasning av katalogsystemet gir totalt et gjennomarbeidet og veloverveid nettsted som de besøkende vil finne både logisk, oversiktelig og behagelig for øyet.

Nettstedets startside består hovedsaklig av en femdelt gif-animasjon som gir et inntrykk av bedriftens store utvalg av ulike typer antikviteter, moderne møbler og kunst. 

De som står bak Antikviteter.no er lidenskapelig interesserte i antikviteter, møbelklassikere og kunst, samt andre dekorative objekter. 

Antikviteter.no tilbyr det meste av det beste på sitt nettsted - som en naturlig møteplass for alle med interesse for antikviteter, møbelklassikere og kunst.

Listen over hva de kan hjelpe med innen sitt fagfelt er lang, enten det er snakk om kjøp eller salg, råd om restaurering, eller vurdering av objekter: Antikviteter, antikke møbler, byantikviteter, bymøbler, vurdering/taksering av antikviteter, kunst, interiør, boligstyling, interiørstyling, rehabilitering av bolig, restaurering av antikviteter og restaurering av prismelysekroner.

Ved hjelp av vårt publiseringsverktøy er de nå i stand til å kommunisere dette på en effektiv og tiltalende måte på nasjonalt plan.

Besøk gjerne Antikviteter.no på www.antikviteter.no.